پنجشنبه, ۲۹ آبان , ۱۴۰۴ Thursday, 20 November , 2025 ساعت ×
شناسه : 248370
بهمن ۲۰, ۱۴۰۰ ساعت: 8:34
ضرب الاجل ۷۲ ساعته رهبر کودتای بورکینافاسو به وزرای دولت سابق

رهبر کودتاچیان بورکینافاسو از وزرای سابق خواست خانه ها و خودروهای دولتی خود را ظرف ۷۲ ساعت تحویل دهند.

به گزارش ایسنا،  به نقل از اسپوتنیک، پل هنری دامیبا، رهبر شورشیان نظامی در بورکینافاسو به وزرای دولت راک مارک کریستین کابوره، رئیس جمهور سابق، حداکثر ۷۲ ساعت فرصت داد تا خانه های متعلق به وزرا را ترک کنند و خودروهای دولتی را بازگردانند.

دامیبا در بیانیه‌ای که توسط وب‌سایت تلویزیون دولتی منتشر شد، توضیح داد که از اعضای دولت گذشته می‌خواهد: اول، خانه‌های وزرا را ترک کنند؛ دوم، خودروهای در اختیار خود را به دولت برگردانند؛ سوم، همه تجهیزات و آنچه که در حین انجام کار در اختیار آنان بوده است را بازگردانند.

دامیبا از ساعت انتشا این بیانیه به وزرای دولت سابق ۷۲ ساعت فرصت داد تا این دستورات را اجرا کنند.

پایان ژانویه، کودتاچیان بورکینافاسو در بیانیه ای تلویزیونی، انتصاب رهبر خود، هنری دامیبا را به عنوان رئیس جمهور و فرمانده کل نیروهای مسلح اعلام کردند.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.