دوشنبه, ۱۵ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Monday, 5 May , 2025 ساعت ×
شناسه : 22356
اسفند ۱۴, ۱۳۹۹ ساعت: 10:56
مشارکت مؤلفان عراقی و هندی در کنگره حضرت آمنه(س)

رئیس ستاد برگزاری کنگره حضرت آمنه(س) گفت: مؤلفان ایرانی، عراقی و هندی در این کنگره مشارکت دارند و آثار نیز به سه زبان عربی، فارسی و اردو منتشرشده است و در آینده نیز به زبان‌های دیگر ترجمه خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدی در نشست خبری اختتامیه کنگره بزرگداشت حضرت آمنه(س) گفت: ایشان شخصیت بزرگی هستند که در لابه‌لای تاریخ ناشناخته مانده است و یکی از اهداف برگزاری این کنگره معرفی این بانوی بزرگوار می‌باشد.

وی افزود: طبق نقل تواریخ زمانی که سپاه ابرهه قصد ویرانی خانه کعبه را داشت هدف فقط خانه خدا نبوده و می‌خواستند مردم مکه را نیز نابود کنند که در آن موقع حضرت آمنه(س)، باردار بودند و خداوند به احترام وجود مقدس حضرت آمنه(س) و فرزندشان که هنوز متولد نشده و قداست شهر مکه سپاه ابرهه را نابود کردند.

رئیس ستاد برگزاری کنگره حضرت آمنه(س) تأکید کرد: در میان کتبی که در خصوص حضرت آمنه(س) سخن به میان آمده بسیار مختصر  و بیشتر در کتب غیرمستقل بود و در کتبی که وهابیت نوشته‌اند نیز قائل به کفر والدین رسول خدا هستند و در حقیقت در این کنگره به دفاع و پاسخ به شبهات وهابیت نیز پرداخته‌شده است.

وی خاطرنشان کرد: مؤلفان ایرانی، عراقی و هندی در این کنگره مشارکت دارند و آثار نیز به سه زبان عربی، فارسی و اردو منتشرشده است و در آینده نیز به زبان‌های دیگر ترجمه خواهد شد.

محمدی یادآور شد: ۲۶ جلد کتاب برای کنگره به رشته تحریر درآمده است که دو کتاب به‌صورت ادبی است.

انتهای پیام/۷۸۰۲۳


ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.