به گزارش خبرگزاری فارس از قم، محمدرضا قدیر که پنجشنبه شب در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به مدیریت بحران استان سخن می گفت با بیان این که استان قم در حال حاضر در وضعیت نسبتا باثباتی در زمینه کرونا قرار دارد اظهار کرد: حدود ۱۰۰ بیمار کرونایی در استان بستری هستند که حال حدود ۷ نفر از آنان وخیم است.
وی اضافه کرد: میانگین بستری روزانه قم در هفته اخیر، حدود ۱۵ تا ۲۰ نفر و خوشبختانه آمار جانباختگان کرونایی در چند روز اخیر، صفر بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم، این استان را همچنان در رنگ بندی کرونایی، آبی توصیف کرد و گفت: متأسفانه روند نزولی این بیماری در قم ادامه نیافته است و نمودارها در چند هفته اخیر، حالت نسبتا ثابت و فِلَت را نمایش می دهند.
قدیر ادمه داد: سیاست فعلی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اجرای هرچه بهتر طرح محله محور شهید سلیمانی در کنار افزایش نمونه گیری ها و همچنین رهگیری بیماران کرونایی و اطرافیان آنان است.
وی با اشاره به این که در روزهای اخیر، حدود ۳۰۰ نمونه گیری کرونایی روزانه در قم به انجام رسیده است بیان کرد: خوشبختانه نمونه گیری های مشکوک به ویروس جهش یافته در قم، منفی بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم همچنین از بارگیری نخستین محموله واکسن وارداتی خبر داد و گفت: شیوه نامه های کمیته تخصصی واکسن ابلاغ شده است.
وی تصریح کرد: بر این اساس، کمیته های استانی واکسن برای آغاز تزریق واکسن کووید۱۹ به مخاطبان مشخص شده آماده می شوند.
انتهای پیام/۲۲۵۸
ثبت دیدگاه