چهارشنبه, ۱۷ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Wednesday, 7 May , 2025 ساعت ×
شناسه : 19855
دی ۱۲, ۱۳۹۹ ساعت: 14:06
برگزاری کارگاه طنز و کاریکاتور در قم

کارگاه طنز و کاریکاتور به همت بسیج رسانه استان قم با حضور جمعی از خبرنگاران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، کارگاه طنز و کاریکاتور با حضور جمعی از خبرنگاران قمی در راستای ارتقاء کیفی تولیدات ششمین جشنواره ابوذر به همت بسیج رسانه استان قم در سالن جلسات حوزه هنری استان قم برگزار شد.

رضا عیوضی، طنزپرداز در این کارگاه با بیان اینکه عده‌ای با ابزار طنز با طاغوت مبارزه می‌کردند، گفت: تعریف مشخصی از طنز هنوز نداریم و بسیاری افراد می‌گویند بین طنز، فکاهه و مسخره کردن مرزهای باریک وجود دارد که سبب می‌شود تعریف طنز سخت شود.

وی خاطرنشان کرد: طنزنویس خوب به هر سوژه‌ای می‌تواند با نگاه طنز نگاه کند بنابراین از نظر ما هر سوژه‌ای قابلیت طنز دارد.

رضا باقری شرف، کاریکاتوریست نیز در این جلسه با بیان اینکه کاریکاتور مطبوعاتی نسبت به چهار تا پنج سال پیش حال و روز خوبی ندارد، گفت: علاقه به کاریکاتور یک سخن است و ورود و تداوم یک صحبت دیگر است. کاریکاتور بر خلاف ظاهر ساده‌اش، بسیار پیچیده است.

وی خاطرنشان کرد: پیش از تکنیک خاص در کاریکاتور باید ایده داشته باشید زیرا کاریکاتور بدون ایده بدون معنایی است و تنها تصویرسازی در آن صورت می‌گیرد.

انتهای پیام/۷۸۰۰۳


ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.