یکشنبه, ۱۵ تیر , ۱۴۰۴ Sunday, 6 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 19029
آذر ۲۲, ۱۳۹۹ ساعت: 14:06
ترور شهید فخری‌زاده سند دشمنی غرب است/عده‌ای باور ندارند آمریکا دشمن شماره یک ملت ایران است

یکی از مراجع تقلید ترور شهید فخری زاده را سند جنایت و دشمنی استکبار غرب با ملت ایران دانست و بیان کرد: نمی‌دانم عده ای چطور باید باور کنند که آمریکا دشمن شماره یک ملت ایران است.

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، آیت الله نوری همدانی در دیدار خانواده شهید محسن فخری زاده اظهار کرد: آرزوی ائمه طاهرین علیهم السلام همانطور که در بیان حضرت امیر علیه السلام در نهج البلاغه و دعاهای حضرت زین العابدین علیه السلام در صحیفه سجادیه پیداست شهادت در راه خداست.

وی شهادت شهید فخری زاده را ثمره یک عمر مجاهدت در مسیر پیشرفت علم در راه خدا و خدمت به مردم دانست و افزود: اینکه این دانشمند هسته‌ای به فوز عظیم شهادت نائل گردید برای ایشان و ملت افتخار است و نبودن جسم ایشان برای جامعه علمی مایه تأسف است، ولی باید به این نکته توجه کرد و به عاملان ترور این عزیز فهماند که راه پیشرفت این ملت با عنایت خدا متوقف نخواهد شد و شاگردان این شهید با انگیزه بیشتر این مسیر را ادامه خواهند داد.

این مرجع تقلید ترور شهید فخری زاده را سند جنایت و دشمنی استکبار غرب با ملت ایران دانست و بیان کرد: من نمی‌دانم عده ای چطور باید باور کنند که آمریکا دشمن شماره یک ملت ایران است کشوری که ۴٠سال است ما را تحریم کرد، حمله نظامی انجام داد، ترور را مدیریت کرد و هر عمل غیر انسانی حتی تحریم دارو را انجام داد و به تعهدات خودش پایبند نبود ولی باز عده ای با خوش بینی نگاه می‌کنند.

وی گفت: همه باید بدانند که آنها می‌خواهند ما از همه چیز دست بکشیم تسلیم محض باشیم و به قبل انقلاب برگردیم که تمام اختیارات و انتصابات این کشور را آنها بر عهده بگیرند و رژیم نامشروع صهیونیستی که عامل این ترور است را به رسمیت بشماریم که این موضوع یک امر محالی است.

آیت الله نوری همدانی افزود: ما معتقدیم این مردم با مقاومت خود که تنها راه برون رفت از مشکلات است و ارتباط با احترام متقابل و عزتمند با دنیا گرفتاری های موجود را رفع خواهند کرد و ان‌شاءالله جواب این ترورها هم داده خواهد شد و این انقلاب منتهی به ظهور خواهد شد.

انتهای پیام/۲۲۵۸/خ


ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.