البته همه ابزارهای آشپزخانه بلااستفاده نیستند، بلکه خاصیت برخی از آنها ناشناخته مانده است. شما میتوانید غذاهایتان را در قابلمههای معمولیِ دردار هم بپزید. اما صاحب یک رستوران یمنی در یورکِ انگلستان، میگوید: «پختنِ غذا در طاجین، با آن شکل مخروطی، باعث میشود که بخار طعمدار به داخل خورشت برگردد و طعمها چندبرابر شوند.»
اگر از طاجین استفاده نکنید، میتوانید به عنوان وسائل تزئینی رنگی در گوشهای از آشپزخانه بگذارید. اما برخی از ابزارهای آشپزخانه هستند که در داخل کابینتها و کشوها خاک میخورند، زیرا ما خیلی زود متوجه میشویم که آنها خیلی هم قرار نیست کار ما را آسان کنند، استفاده یا شستنشان سخت است – یا خراب میشوند و/یا خستهکننده میشوند.
ربکا سیل، کارشناس و نویسنده آشپزی، میگوید: «در هنگام خرید این ابزارها باید از خودتان بپرسید که آیا جنسش از پلاستیک است؟ عمر خواهد کرد؟ آیا به آن نیاز دارم؟»








ثبت دیدگاه