دوشنبه, ۲۹ دی , ۱۳۹۹ 5 جماد ثاني 1442 Monday, 18 January , 2021 ساعت ×
رئیس جهاد کشاورزی قم:

سالانه ۴۳ هزار تن گوشت قرمز در قم تولید می‌شود

شناسه : 6423 ۰۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۶

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: سالانه بیش از ۴۳ هزار تن گوشت قرمز در این استان تولید می‌شود.

سالانه ۴۳ هزار تن گوشت قرمز در قم تولید می‌شود

عباس پور میدانی در شانزدهمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در مسجد حضرت فاطمه زهرا (س) بخش مرکزی قم اظهار داشت: با توجه به ۱۰ هزار تن مصرف مستقیم گوشت این استان، تولید چهار برابری گوشت نسبت به مصرف یک ظرفیت خوبی است و نیازهای استان‌های هم‌جوار و شهرهای بزرگی مانند تهران و کرج را نیز تامین می‌کنیم.

وی در ادامه گفت: قم در موضوع تولید شیر نیز مزیت بالایی دارد، به گونه ای‌که سالانه بیش از ۱۴۲ هزار تن شیر در این استان تولید می‌شود که بیش از نیاز آن است و می‌تواند برای استان‌های هم‌جوار نقش موثری داشته باشد.

وی بیان داشت: در سال‌های گذشته حمایت‌های مختلفی به لحاظ برنامه‌ریزی و مدیریتی و ایجاد زیرساخت‌ها و تزریق اعتبارات در راستای حمایت از کشاورزی به‌ویژه در حوزه دام انجام، و تسهیلات بانکی در اختیار تولیدکنندگان و بهره‌برداران قرارگرفته و طرح‌های زیادی نیز به شکل همیاری اجراشده است.

پورمیدانی در ادامه با اشاره به وجود هفت مجتمع دامی در قم، گفت: مشکل‌ها و مسائل مختلفی گریبان گیر این مجتمع‌ها شده که تاثیر فراوانی در رشد و توسعه و بهره‌وری و تولید آن‌ها داشته است.

وی پرورش دام در سطح قم را یکی از اولویت‌های اساسی کشاورزی این استان دانست و افزود: قم از گذشته خاستگاه تولید دام و کاروانسراهای دامی در کشور بوده که این ظرفیت بومی همواره موردتوجه می‌باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم دامداری را در بعد اشتغال روستایی و تثبیت روستاییان در عرصه‌های مختلف موثر دانست و افزود: دامداری در افزایش نرخ سرمایه‌گذاری استان نیز تاثیر بسزایی داشته به‌نحوی‌که بیشترین حجم سرمایه‌گذاری‌ها در بخش دام و طیور صورت می‌گیرد. /«بازتاب خبر»

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان «بازتاب خبر»ی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.