حجت الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی شامگاه دوشنبه در یکصد و دومین جلسه شورای اسلامی شهر قم با گرامیداشت یاد شهید بهشتی عنوان کرد: ایشان در مدیریت و تعهد دارای جایگاه مهمی بود و عقلانیت و منطق را لازمه مدیریت می دانست.
رئیس کل دادگستری قم افزود: شهید بهشتی در تدوین دو سند مهم در قوه قضائیه نقش مهمی داشت و از خبرگان برجسته در تدوین قانون اساسی بود و ما امروز نیازمند اندیشه متعالی وی هستیم.
وی اظهار کرد:مهم ترین رسالت دستگاه قضائی، بسط و توسعه عدالت است و در این میان احساس عدالت مهم تر از عدالت است.
حجت الاسلام والمسلمین خلیلی بیان کرد: تحقق عدالت و صیانت از حقوق شهروندی، ارتباط وسیعی با هم دارند و دستگاه قضاء یکی از رسالت های مهم خود را دفاع از حقوق شهروندان می داند.
وی گفت: اگر میان مسئولان و دستگاههای اجرایی و دستگاه قضائی، تعامل و همراهی و پیگیری مطالبات مردمی وجود داشته باشد، بسیاری از مشکلات رفع خواهد شد.
رئیس کل دادگستری قم افزود: ما وظیفه داریم در ارتقای احساس امنیت روانی و اجتماعی تلاش کنیم از این رو دادگستری یکی از الویت های مهم خود را چنین رویکردی برمی شمارد.
وی اظهار کرد: مسئولان همچنین دارای وظیفه مهمی در امانت داری از سرمایه های مردمی دارند، اگر مسئولیت بر عهده نااهلان سپرده شود تباهی و از بین رفتن سرمایه های مردمی را به دنبال دارد.
حجت الاسلام والمسلمین خلیلی بیان کرد: مدیریت شهری نیز باید در صیانت از حقوق مردم و سرمایه های آن ها تلاش کند.
وی عنوان کرد: قم،تحولات مهمی را در مدیریت شهری و عمران و توسعه پشت سر گذاشته است و شورای شهر و شهرداری قم،اقدامات مهمی را به سرانجام رسانده اند که در ایجاد نشاط اجتماعی موثر بوده است.
رئیس کل دادگستری قم گفت: در مدیریت، نیاز به عقلانیت و تدبیر داریم تا گره گشای مشکلات و دغدغه های مردم باشیم. /ایسنا
ثبت دیدگاه