عباس ذاکریان، شامگاه دوشنبه در نود و نهمین جلسه رسمی و علنی شورای شهر قم در ساختمان شهید باکری عنوان کرد:فعالیت اتوبوس ها و مینی بوس ها در قم مورد رصد قرار گرفته و قرار است وضعیت تردد و معاینه فنی آن ها نیز ارزیابی شود.
معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری قم افزود: در حال حاضر ۲۰۰ دستگاه اتوبوس و مینی بوس از رده خارج و فرسوده در قم فعال است که نیاز به ساماندهی دارد؛ این اتوبوس ها و مینی بوس ها به صورت سند آزاد و در قالب شرکت های بخش خصوصی فعال هستند.
ذاکریان بیان کرد:اگر این تجهیزات بعد از ده سال فعالیت بتوانند استانداردهای لازم را از نظر زیست محیطی به دست بیاورند مدت فعالیت شان تا دو سال تمدید خواهد شد.
حسن بختیاری نایب رئیس شورای شهر قم نیز در این جلسه عنوان کرد: این مینیبوس و اتوبوسهای سند آزاد در قم دارای آلایندگی زیادی هستند و باید هر چه زودتر ساماندهی شوند.
وی اظهار کرد: در شرایط فعلی نظارتی جامع بر فعالیت این تجهیزات در قم صورت نمی گیرد در حالی که طرح ساماندهی مینی بوس ها و اتوبوس ها با همراهی و مشارکت راهور و مسئولان ذی ربط عملیاتی می شود.
بختیاری تاکید کرد: باید ساماندهی این تجهیزات از طریق شرکت های بخش خصوصی انجام پذیرد و این وسایل نقلیه به خوبی معاینه فنی شوند.
روحالله امراللهی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر قم با اشاره به اهمیت پایش وضعیت فعالیت مینی بوس ها و اتوبوس ها عنوان کرد:هزینه نظارت و ساماندهی مینیبوسهای سند آزاد ۵۰ هزار تومان و اتوبوسهای سند آزاد نیز ۱۰۰ هزار تومان خواهد بود.
در ادامه نیز حجتالاسلاموالمسلمین سید محمد آتش زر عضو شورای اسلامی شهر قم متذکر شد:اگر این تجهیزات بیش از ۱۰ سال عمر کرده باشند باید به حاشیه شهر منتقل شوند تا مانع از آلایندگی در سطح شهر شویم. /ایسنا
ثبت دیدگاه