افزونه جلالی را نصب کنید. 11 ذو القعدة 1444 Tuesday, 30 May , 2023 ساعت ×
مزایده دانشگاه ادیان و مذاهب لغو شد
11 خرداد 1398 - 11:47
شناسه : 3839
4

در پی تعامل و تفاهم با بانک ملی ایران، مبنی بر توقف مزایده فروش ساختمان دانشگاه ادیان و مذاهب، روابط عمومی این دانشگاه بیانیه‌ای صادر کرد.

 

متن این بیانیه به شرح زیر است:
«به آگاهی مردم فهیم و جامعه علمی کشور می‌رساند که در پی تعامل و تفاهم دانشگاه ادیان و مذاهب با بانک ملی ایران، سرپرستی استان قم، درخواست مزایده فروش ساختمان این مرکز دانشگاهی لغو گردید.
فرصت را مغتنم می‌شماریم و از همه کسانی که با همکاری یا همدلی خود، جایگاه مهم و رسالت خطیر دانشگاه ادیان و مذاهب را در سپهر فرهنگی و علمیِ کشور نمایان‌تر و دو چندان‌تر کردند، تشکر می کنیم. سپاس ویژه خود را نثار مراجع عظام، فضلای حوزه، استادان دانشگاه، کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی و استانداری محترم قم تقدیم می کنیم که در این مدت از هیچ لطف و کوششی دریغ نکردند.
دانشگاه ادیان همچون گذشته با انگیزه و توان نوشونده و فزاینده، وظایف علمی و نیز رسالت انسانی و ایمانی خود را در بسط فرهنگ رواداری، تقریب و گفت‌وگوی دینی و مذهبی، و دفاع عالمانه از مذهب اهل‌بیت علیهم‌السلام انجام خواهد داد و برخی کم‌لطفی‌ها و بی‌مهری‌ها هرگز مانع ایفای نقش‌های فرهنگی و دینی‌اش و خدمت به اسلام و نظام اسلامی، به ویژه در عرصه آرمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی جمهوری اسلامی نخواهد شد.
امیدواریم که آنچه بر این دانشگاه اتفاق افتاد، هرگز در حق این دانشگاه و هیچ مرکز علمی و فرهنگی دیگری روا نشود!
انتظار می‌رود که سکان‌داران فرهنگ و سیاست، اگر نمی‌توانند یاری‌گر مراکزی مانند دانشگاه ادیان و مذاهب با دستاوردهای عظیمش در تربیت هزاران محقق و کارگزار فرهنگی، نشر صدها عنوان کتاب، و میزبانی و برگزاری بیش از صدها نشست و دیدار با حضور اندیشمندان خارجی، بشوند، دست‌کم، مانعِ آن شوند که این پایگاه‌های علم‌ و فرهنگ، به خاطر برخی تنگناهای مالی یا بدهی‌های اندک بانکی، هتک حیثیت شوند.»
خاطرنشان می شود، ملک محل استقرار دانشگاه ادیان و مذاهب قم به دلیل بدهی‌های معوقه به بانک ملی، طبق مقررات توسط دادگستری طی اطلاعیه‌ای به مزایده عمومی گذاشته شده بود. /ایسنا

 

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان «بازتاب خبر»ی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.