به گزارش بازتاب خبر به نقل از روابط عمومی استانداری، بهرام سرمست با بیان اینکه در حوزه مبارزه با مواد مخدر، دستگاه های دولتی باید ابتکار عمل داشته باشند، افزود: فرمانداری و نیروی انتظامی قم در این حوزه محوریت دارند؛ ولی همه ادارات مرتبط باید برنامه خود را معرفی و پس از تصویب در ستاد، برای تحقق آن تلاش کنند.
وی با بیان اینکه اقدامات بسیار خوبی در راستای کاهش سرقت در ایام نوروز ۹۸ صورت گرفت افزود: از اقدامات مسئولان امنیتی و ناجا در این زمینه قدردانیم.
مقام عالی دولت در استان بخش قابل توجهی از کاهش سرقت در ایام نوروز را به دلیل اجرای طرح جمع آوری معتادین متجاهر دانست و تصریح کرد: این طرح باید با غربالگری افرادی که قابلیت بازگشت پذیری به جامعه را دارند ، تا ۶ ماه تمدید شود.
استاندار قم گفت: باید از ظرفیت های موجود برای بکارگیری روانشناس در کمپ های ترک اعتیاد و نیز افزایش نشاط در بین معتادین در راستای جلوگیری از بازگشت آنها به دام اعتیاد استفاده شود.
سرمست با تاکید بر استخراج گزارشات دقیق، علمی و میدانی از آسیب های اجتماعی افزود: در مقام مسئولیت خوب است بدبینانه نگاه کنیم و همه ی تلاش خود را در جهت حل مشکلات به کار ببریم؛ ولی در فضای رسانه ای نباید خانواده ها را دچار دغدغه ی بیش از حد کنیم.
استاندار قم در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر مقایسه ی استان قم با سایر استان ها در حوزه ی عملکرد گفت: جذب حمایت ستاد مرکزی مبارزه با مواد مخدر کشور نیز باید در دستور کار باشد.
سرمست همچنین فعالسازی شورای فرعی شهرستان و کمیته های تخصصی در راستای بررسی کارشناسی طرح ها را خواستار شد و گفت: مسائل کارشناسی شده باید برای تصویب در جلسه ی شورا مطرح شوند
ثبت دیدگاه