شنبه, ۲۱ تیر , ۱۴۰۴ Saturday, 12 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 9308
مهر ۱۸, ۱۳۹۸ ساعت: 11:53
آبرسانی به ۲۰روستای قم توسط تانکر

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی قم گفت: همچنان حدود ۲۰روستای استان قم به وسیله تانکر آبرسانی می‌شود که با تامین حدود ۴۲میلیارد تومان، بسیاری از مشکلات آبرسانی به روستاهای استان قم برطرف می‌شود.

محمد احمدی جبلی صبح امروز در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان قم که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، عنوان کرد: در ۱۶۵روستا استان قم، به ۳۵هزار مشترک روستایی خدمات ارائه می‌شود.

وی افزود: جمعیت روستایی کشور حدود ۲۰میلیون نفر است که جمعیت روستایی استان قم حدود ۶۵ هزار نفر است که معادل ۳دهم درصد از جمعیت روستایی کشور است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی قم بیان کرد: در سال ۹۷، حدود ۵۲میلیارد تومان برای اجرای پروژه‌های آب و فاضلاب روستایی اولویت دار هزینه شده است که بر همین اساس هزینه آبرسانی به روستاهای استان قم حدود ۲میلیارد و ۹۰میلیون تومان بوده است.

وی ادامه داد: از مجموع ۶میلیارد تومان اعتبار استانی مصوب، حدود ۳میلیارد و ۷۰۰میلیون تومان جذب شده است که اعتبارات جذب شده در جهت آبرسانی به روستاهای تابعه استان قم هزینه شده است.

احمدی جبلی تصریح کرد: از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی نیز ۵میلیارد تومان اعتبار به استان قم اختصاص پیدا کرده است که از این مقدار، ۹۶درصد از اعتبارات جذب شده است؛ همچنین از محل اعتبارات ملی نیز، آبرسانی به تک روستاها و مجتمع‌های کهک، قمرود و قاهان انجام پذیرفته است.

وی اضافه کرد: در مجموع کل حدود ۹میلیارد و ۶۰میلیون تومان اعتبار به آب و فاضلاب روستایی استان قم تخصیص یافته است که اگر این اعتبار به طور کامل جذب شود، دیون پروژه‌ها به طور کامل پرداخت خواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی قم اظهار کرد: در بند ه تبصره ۴ بودجه سال ۹۸، ۱۵میلیارد و ۸۰۰میلیون تومان به استان قم اختصاص پیدا کرده است که تاکنون حدود ۳میلیارد تومان اعتبار جذب شده است.

وی خاطرنشان کرد: برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام، حدود ۶۲میلیارد تومان اعتبار نیاز است که حدود ۲۰میلیارد تومان اعتبار جذب شده است و امیدواریم با مساعدت نمایندگان، اعتبارات بیشتری در سال جاری جذب شود تا پروژه‌ها به شکل بهتری پیش رود.

جبلی تاکید کرد: در پروژه مجتمع آبرسانی شهر و روستاهایی بخش کهک از سال ۹۰آغاز شده است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال ۱۴۰۰پایان یابد؛ همچنین مجتمع آبرسانی قمرود نیز پیش‌بینی می‌شود که تا سال ۹۹به پایان می‌رسد، برهمین اساس اصلاح ۱۶کیلومتر خطوط داخلی مجتمع و همچنین ۳ونیم کیلومتر خط انتقال انجام شده است که ۱۳ونیم کیلومتر خط انتقال دیگر باقی مانده است که تا پایان سال ۴کیلومتر از این مقدار انجام می‌پذیرد.

وی گفت: چندین پروژه اولویت‌دار در استان قم وجود دارد که آبرسانی به دهستان‌های قاهان، آبرسانی به روستاهای آزادراه قم-تهران، اصلاح شبکه بیدهند، احداث مخزن، اصلاح شبکه و خط انتقال روستای لنگرود از مهم‌ترین آن‌ها است که نیاز است برای انجام این پروژه‌ها، اعتبارات ملی جذب شود.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی قم عنوان کرد: لازم است مدیران در برخی موارد ریسک کنند و باید دستگاه‌های نظارتی در این خصوص حمایت کنند، سخت‌گیری دستگاه‌های نظارتی باعث می‌شود که قدرت ریسک‌پذیری مدیران کاهش پیدا کند.

وی افزود: همچنان حدود ۲۰روستای استان قم به وسیله تانکر آبرسانی می‌شود که با تامین حدود ۴۲میلیارد تومان، مشکلات آبرسانی به روستاهای استان قم برطرف می‌شود و تنها مشکلات دو بخش جعفرآباد و سلفچگان همچنان باقی می‌ماند که باید برای آن‌ها نیز برنامه ریزی صورت گیرد. /ایسنا

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.