پنجشنبه, ۱۹ تیر , ۱۴۰۴ Thursday, 10 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 7788
شهریور ۱۰, ۱۳۹۸ ساعت: 12:29
فرماندار قم:
دهیاران، نیروهای کلیدی در پیشرفت و آبادانی روستا هستند

فرماندار قم عنوان کرد : دهیاران نیروهای کلیدی در پیشرفت و آبادانی روستاها هستند و در جهت توسعه روستاها موثر هستند.

 مرتضی حیدری در جلسه‌ی نشست صمیمی با دهیاران استان قم که پیش از ظهر امروز در تالار معصومیه‌ی فرمانداری برگزار شد ضمن تسلیت ایام عزاداری اباعبدالله حسین(ع)، گفت: در استان قم ۱۰۸دهیاری و ۵ بخشداری وجود دارد که همه زیرمجموعه‌ی فرمانداری هستند.

وی بیان کرد: دهیاران توسط اعضای شوراهای روستا ارزیابی شده و رای می‌گیرند و حکم آنان توسط بخشدار صادر می‌شود، و مراجع ذی صلاح باید صلاحیت دهیاران را تایید کنند، دهیاران افراد متعهد و دلسوزی هستند که در روستاها در حال خدمت به مردم هستند.

حیدری افزود: در حال حاضر نگاه به دهیاران، نگاه به افراد متخصص و توانمند است، بعد از انقلاب اسلامی جایگاه روستا و روستاییان ارتقا پیدا کرد و به آنان به چشم افرادی تولیدگر و توامند و پویا نگاه شد و در جهت پیشرفت و آبادانی روستا تلاش‌های فراوانی شده است.

وی خاطر نشان کرد: از سال ۹۲ و شروع به کار دولت تدبیر و امید توجه ویژه‌تری به روستا شد و تخصیص بودجه و اعتبارات بیشتری به بخش روستایی اختصاص پیدا کرد، در استان قم از سال ۹۲ تا ۹۵ بیش از ۷۸میلیارد و۳۰۰میلیون تومان در بخش‌های روستایی استان هزینه شده است.

فرماندار گفت: به طور ماهانه جلسه‌ی دهیاران با بخشدارها در جهت رفع مشکلات و پیگیری مسائل برگزار می‌شود، از دهیاران تقاضا دارم رابطه‌ی نزدیکی با شوراهای روستا و بخشداران داشته باشند تا در کنار همدیگر بتوانند در جهت عمران و آبادی روستا تلاش کنند. /ایرنا

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.