دوشنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۴ Monday, 24 November , 2025 ساعت ×
شناسه : 64962
اردیبهشت ۲۴, ۱۴۰۰ ساعت: 13:31
رژیم صهیونیستی به دلیل نبرد غزه متحمل خسارت ده‌ها میلیون دلاری شده است

به دلیل حملات موشکی نیروهای مقاومت فلسطین به چند شهر اراضی اشغالی؛ اقتصاد اسرائیل متحمل خسارت‌ها و ضررهای بسیاری شده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روسیا الیوم، هزینه موشک‌های رهگیری کننده طی فقط دو روز به بیش از ۵۰ میلیون دلار می‌رسد، چراکه بهای یک موشک از سامانه گنبد آهنین حدود ۱۵۰ هزار دلار برآورد می‌شود.

هزینه کل فعالیت نظامی اسرائیل از ۲۰۰ میلیون دلار عبور کرده است و بستن کامل و جزئی کارخانه‌ها در شهرک‌های یهودی نشین اطراف نوار غزه خسارت‌هایی را به فعالیت‌های اقتصادی این رژیم وارد کرده است.

همچنین حملات موشکی فلسطین باعث توقف حرکت قطارها و لغو پروازهای شرکت‌های هواپیمایی شده و فعالیت در میدان گاز طبیعی تمار در دریای مدیترانه به حالت تعلیق درآمده و خطوط انتقال نفت میان عسقلان و ایلات نیز آسیب دیده است.

منابع خبری گزارش دادند که اسرائیل برای نخستین بار کارشناسان اقتصادی را برای پیگیری و ارزیابی خسارت‌های ناشی از این اوضاع فراخوانده است.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.