چهارشنبه, ۲۴ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Wednesday, 14 May , 2025 ساعت ×
شناسه : 6423
مرداد ۸, ۱۳۹۸ ساعت: 18:46
رئیس جهاد کشاورزی قم:
سالانه ۴۳ هزار تن گوشت قرمز در قم تولید می‌شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: سالانه بیش از ۴۳ هزار تن گوشت قرمز در این استان تولید می‌شود.

عباس پور میدانی در شانزدهمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در مسجد حضرت فاطمه زهرا (س) بخش مرکزی قم اظهار داشت: با توجه به ۱۰ هزار تن مصرف مستقیم گوشت این استان، تولید چهار برابری گوشت نسبت به مصرف یک ظرفیت خوبی است و نیازهای استان‌های هم‌جوار و شهرهای بزرگی مانند تهران و کرج را نیز تامین می‌کنیم.

وی در ادامه گفت: قم در موضوع تولید شیر نیز مزیت بالایی دارد، به گونه ای‌که سالانه بیش از ۱۴۲ هزار تن شیر در این استان تولید می‌شود که بیش از نیاز آن است و می‌تواند برای استان‌های هم‌جوار نقش موثری داشته باشد.

وی بیان داشت: در سال‌های گذشته حمایت‌های مختلفی به لحاظ برنامه‌ریزی و مدیریتی و ایجاد زیرساخت‌ها و تزریق اعتبارات در راستای حمایت از کشاورزی به‌ویژه در حوزه دام انجام، و تسهیلات بانکی در اختیار تولیدکنندگان و بهره‌برداران قرارگرفته و طرح‌های زیادی نیز به شکل همیاری اجراشده است.

پورمیدانی در ادامه با اشاره به وجود هفت مجتمع دامی در قم، گفت: مشکل‌ها و مسائل مختلفی گریبان گیر این مجتمع‌ها شده که تاثیر فراوانی در رشد و توسعه و بهره‌وری و تولید آن‌ها داشته است.

وی پرورش دام در سطح قم را یکی از اولویت‌های اساسی کشاورزی این استان دانست و افزود: قم از گذشته خاستگاه تولید دام و کاروانسراهای دامی در کشور بوده که این ظرفیت بومی همواره موردتوجه می‌باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم دامداری را در بعد اشتغال روستایی و تثبیت روستاییان در عرصه‌های مختلف موثر دانست و افزود: دامداری در افزایش نرخ سرمایه‌گذاری استان نیز تاثیر بسزایی داشته به‌نحوی‌که بیشترین حجم سرمایه‌گذاری‌ها در بخش دام و طیور صورت می‌گیرد. /ایرنا

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.