پنجشنبه, ۲۶ تیر , ۱۴۰۴ Thursday, 17 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 48468
اردیبهشت ۷, ۱۴۰۰ ساعت: 14:09
دستگیری رییس دفتر نماینده ایرانشهر به اتهام قاچاق سوخت

ایسنا/سیستان و بلوچستان دادستان عمومی و انقلاب ایرانشهر سیستان وبلوچستان گفت: رییس دفتر نماینده ایرانشهر در مجلس شورای اسلامی به اتهام قاچاق سوخت دستگیر شد.

به گزارش ایسنا حجت‌الاسلام سعید راشکی اظهارکرد: رییس دفتر نماینده ایرانشهر در زمینه قاچاق سوخت دستگیر شده و فعلا بازداشت است و تحقیقات ادامه دارد تا میزان ارتشا و آنچه حاصل کردند مشخص شود.

وی با بیان اینکه حدود چهار روز پیش وی دستگیر شده و هم‌اینک در اختیار اداره کل اطلاعات سیستان و بلوچستان برای انجام تحقیقات است افزود: تحقیقات هنوز ادامه دارد و با گذر زمان و روشن شدن موضوعات در صورت اثبات حتما اقدام قضایی انجام می‌شود.

دادستان عمومی و انقلاب ایرانشهر بیان کرد: این پرونده در ادامه همان پرونده بازداشت رییس شرکت نفت ایرانشهر است از پرونده شرکت نفت اغلب کارمندان شرکت نفت به جز یکی ۲ نفر بازداشت شده‌اند.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.