چهارشنبه, ۲۲ مرداد , ۱۴۰۴ Wednesday, 13 August , 2025 ساعت ×
شناسه : 44244
اردیبهشت ۳, ۱۴۰۰ ساعت: 17:30
رفیعی: رژیم صهیونیستی خیال می‌کند با بمب اتم برای خود امنیت خریده است

رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس در واکنش به شلیک موشک سوری به سوی تأسیسات هسته‌ای دیمونا در مرکز فلسطین اشغالی گفت: رژیم صهیونیستی خیال می‌کند با بمب اتم برای خود امنیت خریده است. دوران بزن و دررو تمام شده است و چاقو دسته خودش را بریده است.

به گزارش ایسنا، سمیه رفیعی در حساب کاربری رسمی خود در توییتر نوشت:«به خیالشان فکر می‌کردند با بمب اتم برای خود امنیت می‌خرند و با گنبد آهنین آن را تضمین می‌کنند. ‏گنبد آهنین که هیچ، حالا از دیشب همان قدرت پوشالی‌شان تبدیل به بزرگترین نگرانی‌شان شده است. ‏آری! دوران بزن و دررو تمام شده است و چاقو دسته خودش را بریده است.»

به گزارش ایسنا، ساعات اولیه بامداد پنجشنبه، یک موشک که ظاهرا از سمت اراضی سوریه شلیک شده‌ بود بدون اینکه سامانه‌های دفاع هوایی اسراییل از جمله سامانه گنبد آهنین بتوانند آن را سرنگون کنند، در نزدیکی تاسیسات هسته‌ای دیمونا در مرکز فلسطین اشغالی به زمین اصابت کرد.

چند ساعت بعد سخنگوی ارتش اسراییل مدعی شد یک موشک زمین به هوا از خاک سوریه به داخل اسرائیل شلیک شده و لحظاتی پس از آن ارتش رژیم صهیونیستی دست به حملاتی علیه برخی مواضع در جنوب دمشق زد.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.