سه شنبه, ۲۱ مرداد , ۱۴۰۴ Tuesday, 12 August , 2025 ساعت ×
شناسه : 38418
فروردین ۲۹, ۱۴۰۰ ساعت: 1:28

توجه روزه‌داران به انواع گروه‌های غذایی قابل استفاده در وعده‌های افطار و سحر می‌تواند عملکرد سیستم ایمنی بدن را کنترل کند. در این اینفوگرافیک که بر اساس داده‌های دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تهیه شده است، به گروه‌های مختلف مواد غذایی اشاره شده که باید تا حد امکان در سه وعده سحر، افطار و شام به میزان مناسبی مصرف شوند تا عملکرد طبیعی سیستم ایمنی بدن در ماه رمضان بویژه در شرایط کرونایی کنترل شود.

گرافیک: پدرام آقایی

منبع داده‌ها: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.