شنبه, ۲۸ تیر , ۱۴۰۴ Saturday, 19 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 35833
فروردین ۲۶, ۱۴۰۰ ساعت: 1:29
مقاله مشترک دانشجوی ایرانی در “الزویر”

مقاله پژوهشی مشترک مهدی شایان نصر، دانشجوی مقطع کارشناسی مهندسی نفت دانشگاه حکیم سبزواری با راهنمایی دکتر احسان اسماعیل نژاد و دکتر احمدالله بخش و در قالب یک همکاری بین‌المللی با پروفسور چویی ازدانشگاه Inha کره جنوبی در مجله معتبر بین المللی Elsevier – Journal of Molecular Liquids به چاپ رسید.

به گزارش ایسنا، در این مقاله با عنوان: «Nitrogen-doped graphene quantum dot nanofluids to improve oil recovery from carbonate and sandstone oil reservoirs» که مستخرج از پروژه کارشناسی مهدی شایان نصر است، به بررسی تاثیر نانوسیال حاوی Nitrogen-doped graphene quantum dot برای ازدیاد برداشت از مخازن ماسه سنگی و کربناته نفتی پرداخته شده است.

بنابر اعلام اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، در این مقاله پس از بررسی تاثیر نانوسیال پیشنهادی در غلظت‌های مختلف بر روی کشش سطحی و ترشوندگی سنگ مخزن، آزمایش‌های سیلاب‌زنی در مغزه های ماسه سنگی و کربناته انجام شده و نتایج نشان می‌دهد که درخصوص سنگ‌های کربناته، هر دو عامل پیش گفته و در خصوص ماسه سنگ‌ها، فقط عامل اول در ازدیاد برداشت از مخازن نفتی تاثیرگذار است. 

مجله معتبر بین‌المللی Elsevier – Journal of Molecular Liquids دارای IF=5.065 و رتبه‌بندی علمی Q1 است.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.