دکتر علی احمدی در گفت وگو با ایسنا، از افزایش مراجعه بیماران کرونایی به این بیمارستان خبر داد و از مردم شهرستان به ویژه روستائیان خواست پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند چراکه از ۱۴ فروردین تا امروز مراجعه بیماران کرونایی به بیمارستان به شدت افزایش یافته است.
وی افزود: در یک هفته اخیر ۵۰۰ نفر بیمار مشکوک به کرونا به بیمارستان امام رضای کبودراهنگ مراجعه کرده اند که ۱۵۰ نفر از آنها کرونا مثبت بودند.
رئیس بیمارستان امام رضا(ع) کبودراهنگ تصریح کرد: با ابراز تأسف باید بگویم ۴۰ نفر بیمار بسیار بدحال کرونایی در بیمارستان امام رضای کبودراهنگ بستری هستند.
احمدی خاطرنشان کرد: هر روز آمار بستری ها رو به افزایش بوده و اولویت ما در این بیمارستان پذیرش همه بیماران کرونایی است و از مردم تقاضامندیم از تجمعات، دورهمی ها و تردد بین روستایی خوداری کنند و حتی الامکان در خانه بمانند.
وی در ادامه از تجهیز بیمارستان امام رضا(ع) به دستگاه سی تی اسکن از بهمن ماه سال گذشته خبر داد و گفت: خدمات به بیماران کرونایی در این بیمارستان به طور کامل انجام می شود و تخت کافی برای بستری بیماران کرونایی در این بیمارستان موجود است.
بخشدار گل تپه نیز در گفت وگو با ایسنا، اعلام کرد: در روزهای اخیر موارد ابتلا به ویروس کرونا به ویژه روستاهای اطراف افزایش چشمگیری یافته به طوریکه در یکی از روستاها بیش از ۴۰ مورد از افراد مبتلا به بیماری کرونا شناسایی شده اند که این تعداد از ابتدای شروع کرونا بیسابقه است بنابراین از همه مردم بخش و همشهریان درخواست داریم از برگزاری هرگونه مراسم جداً خودداری و از مراجعه به شهرها و روستاهای دیگر اجتناب کرده و تا حد ممکن پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند.
به گزارش ایسنا، شیوع همه گیری کرونا در کبودراهنگ از وضعیت قرمز هم گذشت و می طلبد علاوه بر ممنوعیت ورود و خروج خودروهای غیربومی به شهرستان، مردم روستاها شهرستان کبودراهنگ نیز از تردد بین شهری و روستایی نیز خودداری کنند.
طرح ممنوعیت تردد خودروهای غیربومی به کبودراهنگ، با استقرار ایستگاه کنترل ورود و خروج خودروهای پلاک غیربومی در ورودی های شهرستان کبودراهنگ و بخش های تابعه با جلوگیری از ورود ۴۷ خودروی پلاک غیربومی در ورودی کردآباد کلید خورد.
با توجه به وضعیت قرمز شهرستان کبودراهنگ در طرح جامع و هوشمند پیشگیری،کنترل و مقابله با بیماری کرونا بخشداران بخش های شیرین سو، گل تپه و مرکزی کبودراهنگ با حضور مستمر خود در ایستگاه های کنترل ورودی های شهرستان و با تعاملی که با رؤسای ادارات، عوامل انتظامی، نیروی مقاومت بسیج و جمعیت جوانان هلال احمر دارند، بر ممنوعیت ورود و خروج خودروهای غیربومی نظارت دارند تا شاید از این طریق بتوانند شیوع ویروس کرونا را در شهرستان کاهش دهند.
براساس اعلام ستاد ملی کرونا در صورت عدم توجه رانندگان به فرامین عوامل ایستگاه هایی ورودی شهرستان و بخش ها برای هر خودرو مبلغ ۵ میلیون ریال برگه جریمه صادر خواهد شد.
انتهای پیام
ثبت دیدگاه