شنبه, ۱۴ تیر , ۱۴۰۴ Saturday, 5 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 278368
بهمن ۲۶, ۱۴۰۲ ساعت: 11:40
عیدی ۲۰ میلیونی دولت به مناسبت نیمه شعبان + لینک ثبت نام

در قالب طرح ملی «عید تا عید» ویژه کالا و فروش فوق العاده، ۲۰ میلیون تومان اعتبار خرید برای همه مردم درنظر گرفته شده است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از صداوسیما، مهدی صفوی افزود: طرح ملی فروش فوق‌العاده «عید تا عید» با رعایت اصل مشتری‌مداری و توجه ویژه بر ارائه کیفیت مطلوب، تنوع محصولات، قیمت مناسب و همچنین تکریم مشتری و پاسخگو بودن واحدهای صنفی پس از فروش کالا، اجرایی می‌شود.

وی ادامه داد: در همین راستا مطابق توافق با برخی بانک‌ها، مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال خرید اعتباری در طرح فروش فوق‌العاده «عید تا عید» برای عموم مردم درنظر گرفته شده است که می‌توانند بر اساس ارزیابی اولیه از سوی بانک مذکور و بدون ارائه وثیقه و ضامن، از اعتبار در نظر گرفته شده در این طرح ملی برای خرید کالاهای مورد نیاز خود با تضمین بانک نسبت‌به فروش مدت‌دار در اسفندماه سال‌جاری استفاده کنند و پرداخت آن را در اردیبهشت سال آینده انجام دهند.

مدیر کل صنعت، معدن وتجارت استان بوشهر با بیان اینکه عموم مردم می‌توانند با ورود به سامانه مربوط به نشانی اینترنتی eidtaeid.ir ثبت‌نام کرده و از مزایای این طرح استفاده کنند، گفت: این جشنواره با محوریت اتاق اصناف ایران و نظارت وزارت صمت به عنوان طرحی ماندگار در تاریخ برگزاری جشنواره‌های کشور خواهد بود.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.