یکشنبه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۴ Sunday, 4 May , 2025 ساعت ×
شناسه : 275309
خرداد ۲۰, ۱۴۰۲ ساعت: 11:58
بخشی از جاده چالوس نیست!
معاون استاندار البرز و سرپرست فرمانداری ویژه کرج با بیان اینکه وقوع سیلاب حدود ۲۰۰ متر از جاده کرج-چالوس را تخریب کامل کرده و هنوز دو تونل کاملا در گل و لای قرار دارد؛ گفت: جاده کرج - چالوس در محدوده استان البرز همچنان بسته است.

کاوه حداد پور روز شنبه ۲۰ خرداد با اعلام این خبر گفت: این جاده که در اثر بروز سیلاب پنجشنبه شب (۱۸ خردادماه) بسته شده همچنان مسدود است و تنها تیم های امدادی می‌توانند در آن تردد داشته باشند.

وی بیان کرد: اکنون ۱۰ نقطه از جاده کرج – چالوس و پنج تونل از گل و لای توسط دستگاه های امدادی استان البرز پاکسازی شده است .

سرپرست فرمانداری ویژه کرج گفت: همچنین وقوع این سیلاب حدود ۲۰۰ متر از جاده را تخریب کامل کرده و هنوز دو تونل کاملا در گل و لای قرار دارد.

حدادپور گفت: نیروهای جهادی، امدادی و انتظامی با ایجاد یک راه فرعی در کوه مردم را هدایت کردند.

وی اضافه کرد: امداد رسانی به تعدادی از مردم که در کنار خودروهای مانده بودند تا شب گذشته (۱۹ خرداد) ادامه داشت و اکنون تمام مردمی که گرفتار درسیلاب جاده چالوس شده بودند به شهر منتقل شده‌اند .

حدادپور در پایان گفت: درپی بارش های رگباری، وقوع سیل، ریزش سنگ و گل ولای پنجشنبه شب ( ۱۸ خرداد) در جاده کرج – چالوس بیش از ۱۲۰۰ نفر از خطر سیلاب نجات یافتند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.