چهارشنبه, ۱ مرداد , ۱۴۰۴ Wednesday, 23 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 27196
فروردین ۱۷, ۱۴۰۰ ساعت: 13:29
درخواست کلانتری از دستگاه قضا برای رسیدگی فوری به شهادت محیط بانان زنجان

رییس سازمان حفاظت محیط زیست خواستار رسیدگی فوری دستگاه قضا به شهادت دو تن از محیط بانان استان زنجان شد.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، در متن پیام تسلیت عیسی کلانتری آمده است: «شهادت سربازان پر افتخارعرصه حفاظت از محیط زیست، محیط بان شهید مهدی مجلل و محیط بان شهید مییکاییل هاشمی را به خانواده مکرم این دو شهید، جامعه علاقه‌مندان و فعالات محیط زیست و تمامی محیط بانان کشور تبریک و تسلیت عرض می‌نمایم.

بی‌تردید یاد، خاطره و ایثارگری‌های خالصانه آن شهدای ارجمند در سطوح مختلف حفاظت از آب و خاک ایران اسلامی، الهام بخش تمامی دلدادگان به طبیعت و نسل‌های امروز و فردای این مملکت خواهد بود.

اینجانب ضمن درخواست از دستگاه محترم قضایی برای رسیدگی فوری به این جنایت و شناسایی، دستگیری و صدور رای قاطعانه برای عاملان که موجب درس عبرتی برای سایر متجاوزان به جان محیط بانان و عرصه های طبیعت شود، از خداوند متعال برآن شهدای عزیزرفعت جایگاه و غفران الهی را مسئلت می جویم.»

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.