پنجشنبه, ۲۹ آبان , ۱۴۰۴ Thursday, 20 November , 2025 ساعت ×
شناسه : 248809
بهمن ۲۱, ۱۴۰۰ ساعت: 7:42
جوادی حصار: دولت نگران افزایش فشار به طبقات محروم است

سخنگوی حزب اعتماد ملی با بیان اینکه دولت نگران افزایش فشار به طبقات محروم است ، گفت: دولت در تلاش است تا جایی که امکان دارد، فساد و رانت را کنترل کند تا مجبور نشود تصمیمی بگیرد که زمینه برای اعتراضات گسترده اجتماعی فراهم شود.

محمدصادق جوادی حصار در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه شیوه کنونی تخصیص ارز ترجیحی رانت آفرین است، اظهار کرد: راه‌های جایگزین باید به گونه‌ای باشد که مشکلات قبلی تکرار نشده و فشار مضاعفی بر طبقات محروم وارد نشود.

وی در ادامه افزود: دولت بین انتخاب حذف ارز ترجیحی و فشار آمدن به طبقات پایین جامعه، تزریق پول یا افزایش یارانه که به تورم بیشتر می انجامد و ادامه سیاست تخصیص ارز ترجیحی که موجب رانت در برخی مدیران و اقتصادیون می‌شود،  تحت فشار قرار گرفته است.البته نگرانی دولت بیشتر بابت افزایش فشار به طبقات پایین و متوسط و ایجاد اعتراضات است به همین دلیل جرات و جسارت حذف ارز ترجیحی را ندارد.

این فعال سیاسی تاکید کرد: بنابراین دولت تلاش دارد تا جایی که قدرتش اجازه می دهد مانع رانت خواری عده ای شود. برای دولت تفاوت شرایط کسب رانت توسط عده محدودی و شرایط افزایش فشار به جمعیت زیادی از مردم ملموس است، بنابراین در تلاش است تا جایی که امکان دارد فساد و رانت را کنترل کند تا مجبور نشود تصمیمی بگیرد که زمینه برای اعتراضات گسترده اجتماعی فراهم شود.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.