چهارشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۴ Wednesday, 26 November , 2025 ساعت ×
شناسه : 241397
بهمن ۳, ۱۴۰۰ ساعت: 16:36
نشست زمین قلعه فلک‌الافلاک را رد یا تایید نمی‌کنم

ایسنا/لرستان مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت: نشست زمین قلعه فلک‌الافلاک را رد یا تایید نمی‌کنم.

به دنبال انتشار خبر نشست ۲ سانتی‌متری زمین قلعه فلک‌الافلاک، سید امین قاسمی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: تنها آسیبی که متوجه قلعه‌ فلک‌الافلاک شده در زلزله اردیبهشت سال ۹۸ بوده که آسیب‌های جزیی دید و خیلی سریع آن را ترمیم کردیم.

وی ادامه داد: شاهدگذاری‌ها در آن زلزله آسیب را نشان دادند نه قبل از سال ۹۸، که شاهد سیل بودیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان گفت: بیش از ۱۵۰۰ سال پیش این اثر تاریخی روی یک بستر سنگی و صخره‌ای احداث شده و در دوره‌های مختلف مثل دوره قاجار، پهلوی و در دوران پیروزی انقلاب به صورت جدی و مداوم مرمت شده است.

وی اضافه کرد: در سال ۸۳ یک فصل مقاوم‌سازی نیز روی قلعه‌فلک‌الافلاک انجام شده است.

قاسمی بیان کرد: در زلزله سال ۹۸ هیچ‌گونه نشستی از این قلعه ندیدیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان اظهار کرد: موضوع نشست زمین قلعه فلک‌الافلاک را رد یا تایید نمی‌کنم و باید بررسی‌های لازم انجام شود و سپس نتیجه را به رسانه‌ها اعلام خواهم کرد.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.