سه شنبه, ۲۱ مرداد , ۱۴۰۴ Tuesday, 12 August , 2025 ساعت ×
شناسه : 239088
دی ۲۷, ۱۴۰۰ ساعت: 17:12

یک عضو کمیسیون تلفیق لایحه ۱۴۰۱ مجلس شورای اسلامی گفت که طبق مصوبه کمیسیون تلفیق، سقف استفاده از فاینانس خارجی در سال آینده۳۰ میلیارد یورو می شود.

محمدرضا میرتاج الدینی در گفت و گو با ایسنا در توضیح جلسه امروز کمیسیون تلفیق گفت: در لایحه دولت پیشنهاد شده بود که  سقف تسهیلات تامین مالی خارجی (فاینایس) برای طرح‌های دولتی و غیردولتی معادل ریالی ۲۶ میلیارد یورو تعیین شود که کمیسیون تلفیق آن را به میزان ۳۰ میلیارد یورو افزایش داد.

وی افزود: همچنین اعضای کمیسیون در بحث فروش اوراق مالی پیشنهاد دولت را تصویب کردند که به موجب آن به دولت اجازه داده شد تا سقف ۸۶ هزار میلیارد تومان در سال آینده اوراق اوراق مالی اسلامی ریالی ارزی از جمله اسناد خزانه اسلامی منتشر کند؛ به شرکت‌های دولتی اجازه داده شد تا سقف ۱۰ هزار میلیارد تومان اوراق بفروشند که پرداخت اصل و سود این اوراق بر عهده همین شرکت‌ها است.

وی افزود: کمیسیون تصویب کرد که شهرداری‌های سراسر کشور تا سقف ۱۲ هزار میلیارد تومان اوراق بفروشند که پیشنهاد دولت ۸ هزار میلیارد تومان بود. پرداخت ۵۰ درصد اصل و سود اوراق بر عهده دولت گذاشته شده و منابع حاصل از این بخش باید برای توسعه شبکه قطار شهری و طرح های شهری استفاده شود.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.