پنجشنبه, ۲۳ مرداد , ۱۴۰۴ Thursday, 14 August , 2025 ساعت ×
شناسه : 236145
دی ۲۰, ۱۴۰۰ ساعت: 13:10
اقتدار و قدرت نظام به مردم است

ایسنا/کرمانشاه وزیر کشور گفت: اقتدار و قدرت نظام به مردم است و هر زمان که مردم در صحنه بوده اند پیروز شده ایم.

احمد وحیدی امروز (۲۰ دی) در آیین تودیع و معارفه استاندار کرمانشاه، از دولت سیزدهم به عنوان دولت مردمی یاد کرد و افزود: این دولت خود را خدمتگزار مردم می داند و همین خدمتگزاری ملاک اصلی انتصاب مسئولین در این دولت است.

وی افزود: ملاک مهم دیگر برای انتخاب مسئولین مردمی بودن آنها است و تمام مسئولین باید مردمی باشند.

وحیدی تصریح کرد: اقتدار و قدرت این نظام به مردم است و هر زمان که مردم در صحنه بوده اند پیروز شده ایم و مسئولین ما باید حائز این خصلت مردمی بودن و خدمتگزار بودن باشند.

وزیر کشور گفت: امروز اگر استکبار جهانی بیش از هر زمان خوار و ضعیف است، ناشی از همین در صحنه بودن مردم است و مسئولین باید خود را خادم مردم بدانند.

وحیدی در ادامه با بیان اینکه شرایط و وضعیت کرمانشاه کار جدی و شبانه روزی می طلبد، گفت: این استان حق زیادی بر گردن کشور دارد و باید مسئولین تلاش خود را مضاعف کنند.

وزیر کشور از کرمانشاه به عنوان نقطه محوری اتکای کشور و نظام یاد کرد و افزود: این استان هم در دوران جنگ محور و نقطه اتکای کشور و نظام در غرب کشور بوده و هم در حال حاضر این جایگاه را برای کشور دارد.

وی تاکید کرد: کرمانشاهیان خصلت های کم نظیر و زیبایی دارند که مهمترین آنها فداکاری و شجاعت و ایثار آنها در هشت سال دفاع مقدس است.

وی افزود: در کنار این خصلت های زیبای معنوی و اخلاقی، کرمانشاه ظرفیت های بسیار  زیادی دارد.

وحیدی در تشریح گوشه ای از این ظرفیت ها گفت: کرمانشاه ظرفیت های بسیاری در کشاورزی دارد و این استان رتبه اول کشور در تولید نخود. رتبه دوم در تولید جو و رتبه چهارم در تولید گندم را دارد.

وحیدی به ۳۷۰ کیلومتر مرز مشترک کرمانشاه با عراق اشاره کرد و افزود: این استان هم با بخش کردی و هم بخش عربی عراق مرز دارد که برای ما بسیار با اهمیت است.

وزیر کشور به ظرفیت های گردشگری استان هم اشاره کرد و افزود: ثبت جهانی اورامانات فرصت خوبی برای رونق گردشگری است و این منطقه علاوه بر طبیعت زیبا، مردمانی زیباسرشت هم دارد.

وحیدی در ادامه اولویت اصلی استان را کاهش نرخ بیکاری عنوان کرد و افزود: مهمترین کار در استان باید ایجاد اشتغال باشد.

این خبر تکمیل می شود..

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.