
بر اساس مطالعات دانشمندان آمریکایی از ۵۰ درصد کل مرگ و میرهای ناشی از حمله قلبی، میتوان با تغییرات کوچک در رژیم غذایی پیشگیری کرد.
بر اساس مطالعات دانشمندان آمریکایی از ۵۰ درصد کل مرگ و میرهای ناشی از حمله قلبی، میتوان با تغییرات کوچک در رژیم غذایی پیشگیری کرد.
سلامت قلب خود را در دستانتان قرار دهید و با اضافه کردن ۱۰ گزینه غذایی موثر به رژیم روزانه خود، سن قلب تان را پایین بیاورید و به جوان ماندن آن کمک کنید:
پیاز قرمز: منبع مهمی از فیبر خوراکی، ویتامینهای ب ۶ و ث، اسید فولیک، منگنز، پتاسیم، مس و فسفر است. پیاز قرمز برای قلب مفید است و به پیشگیری از بیماری قلبی کمک میکند. استفاده مداوم از پیاز در رژیم غذایی باعث کاهش سطح کلسترول و فشار خون بالا میشود.
سیر: بیمارانی که سابقه ابتلا به بیماری ترومبوز (تشکیل لخته خونی در عروق یا قلب) را دارند، باید بدانند که سیر میتواند تاثیر اندک، اما مهم روی تجمع پلاکتها داشته باشد. مصرف سیر در کاهش سطح کلسترول خون و فشار خون نقش اساسی دارد.
بادام زمینی: بادام زمینی علاوه بر محتوای چربی مونواشباع نشده، حاوی سایر مواد مغذی نظیر ویتامین E، فولات، پروتئین و منگنز است که همگی موجب بهبود سلامت قلب میشوند.
سیب زمینی شیرین: این نوع سیب زمینی با فیبر و مواد مغذی دیگری بارگذاری شده که همگی به شما کمک میکنند چربی بسوزانید. مواد مغذی موجود در سیب زمینی شیرین به نام کاروتنوئیدها؛ آنتی اکسیدانهایی هستند که سطح قند خون و مقاومت به انسولین را پایین میآورند. این یعنی شما کمتر در معرض ابتلا به دیابت قرار میگیرید و در نتیجه سلامت قلب تان را بیشتر تضمین میکنید.
بذر کتان: فقط یک قاشق غذا خوری از این دانههای فوق العاده قدرتمند تقریبا ۳ گرم فیبر و ۵۵ کالری دارند. دانههای کتان ثروتمندترین منابع حاوی امگا ۳ هستند که به کاهش التهاب در بدن کمک میکنند و منجر به جلوگیری از تغییرات خلقی میشوند.

گردو: سرشار از آنتی اکسیدانها و اسیدهای چرب امگا ۳ است که به طور قابل توجهی خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش میدهد. تنها مصرف یک اونس گردو برای بیشتر از ۵ بار در هفته خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را تا ۴۰ درصد کاهش میدهد.
گوجه فرنگی: محققان میگویند آمریکاییها گوجه فرنگی و محصولات آن را بیشتر از سایر سبزیجات غیر نشاستهای مصرف میکنند و این خبر خوبی است، زیرا گوجه فرنگی منبع غنی از آنتی اکسیدانی به نام لیکوپن است. دهها مطالعه نشان داده اند که بین مصرف منظم گوجه فرنگی و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی، آسیبهای پوستی و برخی سرطانها رابطه مستقیم وجود دارد.
بادام: اضافه کردن بادام به رژیم غذایی منجر به کاهش سطوح کلسترول ال دی ال یا کلسترول بد میشود و از تشکیل پلاک در عروق و خطر ابتلا به حمله قلبی تا حد بسیار زیادی جلوگیری میکند. مطالعات بالینی نشان میدهد که مصرف بادام همچنین خطر ابتلا به مقاومت به انسولین و دیابت را نیز کاهش میدهد و منجر به بهبود حساسیت به انسولین میشود.
پسته: اضافه کردن این آجیل به رژیم غذایی دارای مزایای بالقوه برای قلب است. در افراد مبتلا به دیابت، مصرف پسته باعث کاهش کلسترول تام و کلسترول ال دی ال یعنی دو فاکتور خطر ابتلا به بیماریهای قلبی میشود. مصرف روزانه ۶ تا ۱۰ گرم پسته با بهبود سرعت پاسخ قلب به استرس، کاهش فشار خون، و بهبود عملکرد قلب میشود.
شکلات تیره: افراد مبتلا به کلسترول تام بالا با خطر افزایش ال دی ال یا لیپوپروتئین با چگالی کم مواجه هستند و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی به ویژه آترواسکلروز و حمله قلبی کرونر در آنها بیشتر است.







ثبت دیدگاه