
هنگام انتخاب یک برنامه کاهش وزن باید توجه داشته باشید که یک شبه شاهد نتایج دلخواه خود نخواهید بود. حفظ یک رژیم غذایی سالم و متعادل همواره اهمیت دارد و این شامل دستورالعملهای کاهش وزن نیز میشود.
در شرایطی که رژیمهای غذایی بسیاری مدعی اند که میتوانند طی چند روز یا چند هفته به صورت معجزهآسا موجب کاهش وزن شوند، اما بیشتر آنها فاقد مواد مغذی ضروری بوده و میتوانند موجب بروز عوارض جانبی منفی شده و سلامت فرد را در معرض خطر قرار دهند
از این رو، به عنوان نخستین گام باید به یاد داشته باشید که تحقق هدف کاهش وزن با دنبال کردن یک رژیم غذایی سالم به گذشت مدت زمان بیشتری نیاز دارد و در برنامه غذایی شما باید تعادل بین گروههای غذایی مختلف حفظ شود.
در ادامه چند دستورالعمل طبیعی حاوی سیر که میتوانند متابولیسم بدن را تقویت کنند، ارائه شده اند. همه آنها شامل موادی هستند که به سمزدایی بدن، کنترل هوسهای غذایی و تقویت متابولیسم کمک میکنند.
سیر و روغن زیتون
مواد تشکیل دهنده: یک حبه سیر خام/ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
سیر و پیاز
تراکم بالای ترکیبات گوگردی موجود در سیر و پیاز جذب چربیها در روده را کاهش داده و به کاهش بافت چربی کمک میکند.
مواد تشکیل دهنده: دو فنجان آب (۵۰۰ میلی لیتر) / یک حبه سیر خام/ نصف یک پیاز
آماده سازی و روش مصرف: آب را به جوش آورده و سیر و پیاز را به آن اضافه کنید. اجازه دهید برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دم بکشد. مایع را از صافی عبور دهید. یک فنجان از این چای را با معده خالی مصرف کرده و این کار را بعد از ظهر تکرار کنید.
این کار را هر روز و برای دو تا سه هفته انجام دهید.

سیر و لیمو ترش
سیر و لیمو ترش سرشار از آنتی اکسیدانهای قدرتمند، اسیدهای چرب، و اسیدهای آمینه هستند که کاهش وزن را تسهیل کرده، در شرایطی که از سلولها در برابر آثار مضر رادیکالهای آزاد محافظت میکند.
مواد تشکیل دهنده: یک فنجان آب (۲۵۰ میلی لیتر)/ یک حبه سیر/ آب نصف یک لیمو ترش
آماده سازی و روش مصرف: آب را به جوش آورده و سیر خام که بهتر است خرد شده باشد را به آن اضافه کنید. اجازه دهید برای ۱۰ دقیقه دم بکشد، سپس مایع را از صافی عبور داده و آبلیمو را به آن اضافه کنید. یک فنجان از این چای را حداقل سه بار در هفته با معده خالی مصرف کنید.
هویج، سیر، و آب پرتقال
مواد تشکیل دهنده: دو هویج/ آب دو پرتقال/ یک حبه سیر خام/ نصف فنجان آب (۱۲۵ میلی لیتر)
آماده سازی و روش مصرف: هویجها را پوست گرفته و خرد کنید و آب دو پرتقال را بگیرید. این مواد را همراه با سیر و آب در یک دستگاه مخلوط کن بریزید و تا زمانی که بافتی نرم و یکدست شکل بگیرد به ترکیب کردن ادامه دهید. این نوشیدنی را بلافاصله سرو کنید.
سیر و دارچین
مواد تشکیل دهنده: یک حبه سیر خام/ نصف قاشق چایخوری پودر دارچین/ یک فنجان آب (۲۵۰ میلی لیتر)
آماده سازی و روش مصرف: آب را به جوش آورده و سیر و دارچین را به آن اضافه کنید. اجازه دهید نوشیدنی به دمای اتاق رسیده و سپس آن را از صافی عبور دهید. این نوشیدنی را هر روز یا حداقل سه بار در هفته با معده خالی مصرف کنید.
نکته: مصرف بیش از حد سیر میتواند دستگاه گوارش را تحریک کنید. از مصرف این ماده غذایی بیش از میزان توصیه شده پرهیز کنید.






ثبت دیدگاه