یکشنبه, ۱۸ آبان , ۱۴۰۴ Sunday, 9 November , 2025 ساعت ×

آخرین تیترها »

هم‌گروهی ایران با افغانستان، عربستان و مالزی در جام‌ملت‌های فوتسال آسیا اقتصادهای جهان با بیشترین مخارج نظامی کدامند؟ عراقچی: هرگونه مذاکره احتمالی با آمریکا در آینده صرفا متمرکز بر بحث هسته ای خواهد بود قالیباف: توسعه روابط پارلمانی و اقتصادی دستور کار سفر پاکستان است اولین همایش تخصصی نهج البلاغه اضافه برداشت بانک سپه از بانک مرکزی به دلیل مطالبات از دولت و پرداخت وام های تکلیفی و سیاستی است/ در ۳ سال گذشته در صورت‌های مالی تلفیقی سود‌آور بودیم صادرات ۶۰۰ تنی عسل/ سهم ۶۸ درصدی عراق از عسل صادراتی ایران ظرفیت‌های اقتصادی کشور هنوز به‌طور کامل مورد استفاده قرار نگرفته است بانک سپه به عنوان قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین بانک کشور خدمات گسترده ای به مردم ارائه می‌دهد/ بسیاری از صنایع، تسهیلات خود را از بانک سپه دریافت می‌کنند پرداخت بیش از ۱۳۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری طی ۷ ماه نخست سال جاری توسط بانک سپه

شناسه : 219161
آذر ۱۵, ۱۴۰۰ ساعت: 6:29
الزام مدارس برای حضور هفته‌ای یک روز دانش‌آموزان درکلاس/رفع اشکالهای یکی دو ساعته غیرقانونی است

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه آموزش حضوری الزامی است، در پاسخ به اینکه برخی مدارس تنها یک یا دوساعت در هفته را برای رفع اشکال اختصاص داده اند، گفت: این کار غیرقانونی است و دانش آموز کمتر از یک روز نباید در مدرسه باشد. این الزام مختص همه مدارس است و تفاوتی ندارد.

عبدالرضا فولادوند در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به آموزش در دوران کرونا اظهار کرد: امسال  بنا شد به مجوز ستادملی مقابله با کرونا آموزشهای حضوری به صورت تدریجی و آرام از سر گرفته شود.

وی افزود: در همین راستا پروتکلهای بهداشتی ابلاغ شد و مدارس با توجه به کسب آمادگی های لازم اقدام به دریافت مجوز از منطقه و بازگشایی کردند.

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه آموزش حضوری الزامی است، در پاسخ به اینکه برخی مدارس تنها یک یا دوساعت در هفته را برای رفع اشکال اختصاص داده‌اند، گفت: این کار غیرقانونی است و دانش آموز کمتر از یک روز نباید در مدرسه باشد. این الزام مختص همه مدارس است و تفاوتی ندارد.

فولادوند پیش از این نیز در گفت وگو با مدیران مناطق آموزش و پرورش تاکید کرده بود که هیچ مدرسه‌ای نباید صرفا و فقط برنامه آموزش مجازی داشته باشد؛ مدرسه می تواند با استفاده از روش های متعددی که در بخشنامه الگوی بازگشایی برای شما ارسال شده است نوع حضور دانش‌آموزان را بعد از اینکه شرایط سنجیده شد و به تایید بهداشت منطقه رسید، انتخاب کند.

وی افزود: دانش آموزان نباید برای یک ساعت تا ۲ ساعت در هفته فقط به مدرسه بیایند؛ باید کلاس را با تناسبی که نسبت به مساحت کلاس بسته می شود و رعایت شیوه نامه های بهداشتی تقسیم کنیم و دانش آموزان باید حداقل هفته‌ای یک روز را در مدرسه حضور داشته باشند. 

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران افزود: ضمن آنکه اخذ رضایتنامه از اولیاء برای حضور در مدرسه نیز یک اقدام غیرقانونی است. باید به اولیاء آرامش و اعتماد بدهیم که در مدرسه تمام پروتکل‌ها رعایت می‌شود.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.