چهارشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۴ Wednesday, 26 November , 2025 ساعت ×
شناسه : 212007
آبان ۳۰, ۱۴۰۰ ساعت: 17:11
برجام موضوع گفت‌وگوی نخست‌وزیر کردستان عراق و وزیر کشور امارات

نخست وزیر منطقه کردستان عراق و وزیر کشور امارات در دیداری در بحرین، درباره برجام و مذاکرات بر سر احیای این توافق رایزنی کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری کردستان٢۴، مسرور بارزانی نخست وزیر اقلیم کردستان عراق و وزیر کشور امارات متحده عربی امروز (یکشنبه) در حاشیه کنفرانس امنیتی منامه که این روزها در بحرین درحال برگزاری است با یکدیگر دیدار کردند.

بنا بر اعلام طرف کرد، دو مقام در این دیدار درباره موضوعات مختلف، ازجمله روابط دوجانبه منطقه کردستان عراق با کشورهای حاشیه خلیج فارس، نقش آمریکا در خاورمیانه و همچنین برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) گفت وگو کردند.

بنابر این گزارش، روابط تجاری میان امارات و کردستان عراق و همچنین سرمایه گذاری در این منطقه از دیگر موضوعات مورد بحث در دیدار بارزانی و وزیر کشور امارات بوده است.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.