پنجشنبه, ۱۹ تیر , ۱۴۰۴ Thursday, 10 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 195950
آبان ۲, ۱۴۰۰ ساعت: 10:05
درخواست لبنان از AFC برای حضور تماشاگران مقابل ایران

وزیر ورزش لبنان از کنفدراسیون فوتبال آسیا درخواست کرد که با حضور تماشاگران در دیدار برابر ایران و امارات موافقت کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از کوره، تیم ملی فوتبال لبنان در آخرین بازی خود در دور رفت مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲۰ آبان ماه به مصاف ایران خواهد رفت.

این بازی در ورزشگاه صیدا و به میزبانی لبنان برگزار خواهد شد.

جورج کلاس، وزیر ورزش لبنان در نامه‌ای که به کنفدراسیون فوتبال آسیا نوشت اعلام کرد که دولت لبنان آماده است تا سلامت عمومی و امنیت کامل را در دو بازی بعدی خود برابر ایران و امارات تامین کند.

منابع نزدیک به وزارت ورزش لبنان اعلام کردند که وزیر ورزش و جوانان با درخواست فدراسیون فوتبال این کشور برای استفاده ۶۰ درصدی از ظرفیت ورزشگاه برای حضور تماشاگران موافقت کرده و این دوستداران فوتبال در لبنان را امیدوار کرده است.

لبنان از ۴ بازی خود در انتخابی جام جهانی ۵ امتیاز کسب کرده و در رده سوم جدول رده بندی قرار دارد این درحالی است که ایران با ۱۰ امتیاز در رده نخست است.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.