پنجشنبه, ۱۹ تیر , ۱۴۰۴ Thursday, 10 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 193965
مهر ۲۹, ۱۴۰۰ ساعت: 10:05
ابراز نارضایتی آلگری باوجود پیروزی برابر زنیت

سرمربی یوونتوس باوجود پیروزی برابر زنیت از عملکرد شاگرانش راضی نیست.

به گزارش ایسنا و به نقل از اسکای اسپورت، یوونتوس در هفته سوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا به مصاف زنیت رفت.

شاگردان آلگری در این بازی به سختی و با تک گلی که کولوسفسکی در دقایق پایانی به ثمر رساند به پیروزی دست پیدا کردند.

آلگری بعد از بازی گفت: مهم در این بازی کسب پیروزی و سه امتیاز بود. زنیت خوب دفاع کرد و ما هم اشتباهات زیادی در یک سوم دفاعی داشتیم. این پیروزی به راحتی به دست نیامد.

او ادامه داد: در بسیاری از دقایق بازی کند بودیم. اجازه دادیم که حریف به راحتی شوت بزند و در ضد حملات دروازه ما را تهدید کند. باید اعتراف کنم که بازی خوبی را به نمایش نگذاشتیم با این حال پیروز شدیم. این سه امتیاز شرایط تیم را بسیار بهتر کرد.

آلگری در پایان گفت: باید به ستایش از کولوسفسکی پرداخت که تک گل بازی را به ثمر رساند. او استعداد بزرگی دارد و با کسب تجربه بیشتر کمک زیادی به ما خواهد کرد. باوجود بازی بد سه امتیاز لازم را کسب کردیم. باید این روند را ادامه داد و با اقتدار به دور بعد صعود کرد.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.