سه شنبه, ۱۴ مرداد , ۱۴۰۴ Tuesday, 5 August , 2025 ساعت ×
شناسه : 15692
شهریور ۱۱, ۱۳۹۹ ساعت: 9:03
 واکنش عجیب مدیرعامل استقلال به خداحافظی مجیدی پس از فینال 

مدیرعامل باشگاه استقلال درباره اظهار نظر جدید سرمربی این تیم درباره عدم حضور در استقلال بعد از فینال جام حذفی گفت: هر طور که او صلاح می‌داند!

احمد سعادتمند در واکنش به مصاحبه جدید فرهاد مجیدی مبنی بر اینکه اگر استقلال قهرمان جام حذفی هم شد باشگاه به دنبال گزینه جدید باشد و تحت هیچ عنوان پس از دیدار با تراکتور به کارش با این مدیریت ادامه نمی‌دهد گفت: من این مصاحبه را ندیدم. هرطور که ایشان صلاح می‌داند! من وظیفه داشتم در جهت وحدت و همدلی باشگاه هرکاری از دستم برآید را انجام دهم. استقلال باشگاه بزرگی است و باید دل هواداران را شاد دهیم.

او درباره اینکه مجیدی اعلام کرده هرکسی صحبت‌ها سعادتمند را بشنود متوجه می‌شود که مدیریت قصد ادامه همکاری ندارد، عنوان کرد: ما الان در آستانه فینال جام حذفی و کسب یک افتخار بزرگ هستیم. الان وقت پرداختن به مسائل حاشیه‌ای نیست.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.