دوشنبه, ۱۳ مرداد , ۱۴۰۴ Monday, 4 August , 2025 ساعت ×
شناسه : 15438
شهریور ۵, ۱۳۹۹ ساعت: 9:03
جنجال در اردوی پرسپولیس؛ مذاکره گل محمدی با سپاهان

در آستانه دربی خبری عجیب در اردوی پرسپولیس شکل گرفته و سرمربی این تیم اکنون در تیررس طلایی پوشان است.

سپاهان بعد از ناکامی طی فصول اخیر، گام بلندی برای بستن تیمی قدرتمند در لیگ نوزدهم برداشته است.

به گزارش ایلنا، بعد از اینکه امیر قلعه نویی طی دو فصل اخیر با صرف هزینه‌های بالا نیز نتوانست، این تیم را به نتایج مدنظر برساند، اکنون آن‌ها در پایان فصل شرایط را در نقل و انتقالات کاملا به سود خود پیش می‌برند.

ابتدا این دانیال اسماعیلی فر، یکی از مهره‌های تاثیرگذار ذوب آهن بود که مورد هدف تیم‌های استقلال، پرسپولیس و حتی تراکتور بود که امضای قراردادش با سپاهان رونمایی شد تا یک حسرت بزرگ برای دیگر رقبا به جا بگذارد.

این پایان کار نبود و آن‌ها که در بحث مدیریت نیز طی فصول اخیر با مشکلات بزرگی مواجه بودند، با نیکفر نیز همکاری‌شان را پایان دادند تا محمدرضا ساکت که از محبوبیت بالایی بین هواداران این تیم برخوردار است را به عنوان مدیرعامل جدید معرفی کنند.

اما اکنون شایعه جنجالی و جدی در اردوی پرسپولیس پیش از دربی شکل گرفته است؛ یحیی گل محمدی در پایان دربی یا فینال جام حذفی این تیم را به مقصد سپاهان ترک خواهد کرد. گل محمدی که در نیم فصل جانشین گابریل کالدرون شده بود، طی این مدت با مدیریت تیم به مشکل برخورده و پیش از این نیز اعلام کرده بود با تداوم وضعیت کنونی استعفا خواهد داد. اما اکنون شرایط مالی فوق العاده‌ای که سپاهان پیش پای سرمربی پرسپولیس قرار داده، او را ترغیب کرده به این پیشنهاد فکر کند و گفته می‌شود توافق ابتدایی نیز صورت گرفته است.

این در حالیست که پیش از این نیز اردوی استقلال بعد از حضور احمد سعادتمند در ایتالیا و مذاکره با آندره آ استراماچونی متشنج شده بود و اکنون به نظر می‌رسد دربی باعث خواهد شد شاهد تغییرات بزرگی روی نیمکت دو تیم باشیم.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.