دوشنبه, ۱۶ تیر , ۱۴۰۴ Monday, 7 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 14627
مرداد ۲۰, ۱۳۹۹ ساعت: 14:20
آیت الله مکارم شیرازی:
وحدت شیعه و سنی توطئه‌های دشمنان را خنثی می‌کند
آیت الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید با بیان اینکه وحدت شیعه و سنی و دیگر مذاهب عامل مهمی در خنثی سازی نقشه‌های شوم دشمنان است گفت: با همدلی، وحدت و شناخت مقاصد شوم دشمنان و نیز ارتباط چهره به چهره بسیاری از مشکل ها حل می‌شود.

به گزارش یکشنبه شب مرکز خبر حوزه، این مرجع تقلید در دیدار نماینده ولی فقیه ، استاندار و جمعی از مسئولان استان سیستان و بلوچستان افزود: با همدلی، وحدت و شناخت مقاصد شوم دشمنان و نیز ارتباط چهره به چهره بسیاری از مشکلات حل شدنی است.

وی در ادامه با تاکید بر حساسیت و اهمیت فوق العاده این استان اظهار داشت: اشتغال یکی از مشکلات مهم سیستان و بلوچستان است و باید برای حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم این خطه، تمام توان و ظرفیت ها به کار گرفته شود.

وی با اشاره به جایگاه متفاوت و مهم  سیستان و بلوچستان، نیاز به همدلی و همکاری بیشتر بین مسئولان را مورد توجه قرار داد و گفت: وحدت شیعه و سنی و دیگر مذاهب عامل مهمی در خنثی سازی نقشه‌های شوم دشمنان است.

آیت الله مکارم همچنین بیان کرد: تقویت مدارس علمیه سیستان و بلوچستان به منظور ارتقای مباحث دینی و فرهنگی ضروری است.

در ابتدای این دیدار نماینده ولی فقیه و همچنین استاندار سیستان و بلوچستان گزارشی درباره آخرین وضعیت این استان ارائه کردند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.