چهارشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۴ Wednesday, 26 November , 2025 ساعت ×
شناسه : 117317
تیر ۲۱, ۱۴۰۰ ساعت: 15:30
درباره تولید و واردات واکسن کرونا شفاف سازی شود

“کمیته دارو و غذا”ی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی جلسه ای برای بررسی آخرین وضعیت تولید واکسن برگزار کرد و در آن بر لزوم شفاف سازی در تولید و واردات واکسن کرونا تاکید شد.

به گزارش ایسنا،‌ امروز “کمیته دارو و غذا”ی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در جلسه ای فوق العاده به بررسی آخرین وضعیت تولید واکسن کرونا پرداخت.

این جلسه با حضور عبدالحسین روح الامینی نجف آبادی رئیس کمیته دارو و غذا، زهرا شیخی سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان، سید محسن دهنوی عضو هیات رئیسه مجلس و مسئولانی از ۹ شرکت تولیدکننده واکسن، علیرضا رئیسی معاون بهداشت وزارت بهداشت، حیدر محمدی مدیرکل امور دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، حسین وطن‌پور نماینده وزیر بهداشت و مدیر اجرایی پروژه واکسن و مصطفی قانعی رئیس کمیته علمی مقابله با کرونا  تشکیل شد.

در این نشست بر این موضوع تاکید شد که باید در مورد تولید و واردات واکسن شفاف‌سازی صورت گیرد،‌ همچنین شرکت های تولید کننده به وعده های داده شده متعهد باشند. وزارت بهداشت هم با اخذ تضامین بانکی نسبت به خرید واکسن اقدام کند.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.