سه شنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۴ Tuesday, 25 November , 2025 ساعت ×
شناسه : 112067
تیر ۱۴, ۱۴۰۰ ساعت: 22:10
روحانی با رئیس جدید قوه قضائیه دیدار کرد

رئیس جمهور با حضور در دفتر رئیس قوه قضائیه، با حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای دیدار کرد.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز دوشنبه با حضور در دفتر حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای، با وی دیدار و ضمن تبریک مجدد انتصاب ایشان از سوی مقام معظم رهبری، برای رئیس جدید قوه قضائیه در این مسئولیت مهم آرزوی موفقیت کرد.

دکتر روحانی در این دیدار با اشاره به تجارب مدیریتی حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای در عرصه فعالیت های قضایی، ابراز امیدواری کرد که در اجرای ماموریت خطیر خود در دستگاه قضایی موفق باشند.

رئیس قوه قضاییه نیز در این دیدار با قدردانی از حضور و پیام تبریک دکتر روحانی رئیس جمهور، ابراز امیدواری کرد، همکاری قوای سه‌گانه موجب کاهش مشکلات مردم در شرایط کنونی کشور شود.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.