یکشنبه, ۲۹ تیر , ۱۴۰۴ Sunday, 20 July , 2025 ساعت ×
شناسه : 50676
اردیبهشت ۹, ۱۴۰۰ ساعت: 18:03
۱۰۰ هزار دوز دیگر واکسن روسی وارد شد

۱۰۰ هزار دوز دیگر واکسن کرونا از روسیه عصر امروز وارد و ترخیص فوری شد.

معاون فنی گمرک ایران در این رابطه به ایسنا گفت که ساعت ۱۶ امروز (پنج شنبه) همزمان با ۹ اردیبهشت ماه هفتمین محموله واکسن اسپوتنیک از روسیه وارد فرودگاه امام خمینی (ره) شده است. 

به گفته ارونقی تشریفات گمرکی محموله واکسن روسی مانند قبل در حداقل زمان انجام و تحویل نمایندگان وزارت بهداشت شد.

وی افزود: با ۱۰۰ هزار دوزی که امروز وارد شد در مجموع ۷۲۰ هزار دوز واکسن از روسیه از ابتدای واردات واکسن کرونا تا کنون به ایران وارد شده است.

گفتنی است که در مجموع از نیمه بهمن سال گذشته تا کنون هفت محموله با ۷۲۰ هزار دوز واکسن روسی، دو محموله با ۶۵۰ هزار دوز واکسن چینی ، ۱۲۵ هزار دوز واکسن هندی و ۷۰۰ هزار و ۸۰۰ دوز واکسن کوواکس از کره جنوبی، مجموع واکسن وارداتی به ایران را تشکیل می‌دهد که از دو میلیون دوز گذشته است. 

این در حالی است که اخیر در دو مرحله دو محموله تجهیزات خط تولید واکسن کرونا نیز وارد ایران و تحویل ستاد اجرایی امام شد. 

همتی، رئیس کل بانک مرکزی نیز از پرداخت ارز مورد نیاز برای تامین یک میلیون دوز واکسن کرونا خبر داده است.

انتهای پیام

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.